Rödhäll september 2021 del 1

I september gjorde jag en tur till Rödhäll, på nordöstra hörnet av Uppland. Jag åkte upp en torsdag efter lunch och åkte hem vid lunchtid på lördagen. Jag hade med mig tält och mat.

Jag kom fram vid kl. 14:30-tiden och bestämde mig att börja med att gå ut till hällen utan packning för att kolla att allt såg lugnt ut. Väl där ute kunde jag konstatera att dimman var på väg in ute från havet. Fyren i Björns skärgård var på väg att försvinna mer och mer. Snabbt beslut togs, hämta grejorna i bilen och slå läger snabbt.

Därefter började fotograferingen startade sedan. Det blev en del bilder innan dimman och mörkret la sig som ett våtvarmt omslag över mig. Det blev ett relativt tidigt sänggående då det inte fanns mycket att fotografera i det kompakta mörkret.

Fördelen med det tidiga sänggåendet var att det fanns extra motivation att gå upp tidigt. Jag satte klockan så att jag var uppe och ute och kunde börja fotografera en dryg timme innan solen gick upp. Det blev en fin morgon med mycket bildskapande innan det var dags för frukost.

Njut av lite bilder från första dygnet. Fortsättning följer.

Bild 1. Dimman ligger tät.

 

Bild 2.

 

Bild 3.

 

Bild 4.

 

Bild 5.

 

Bild 6. Tidig morgon.

 

Bild 7.

 

Bild 8.

 

Bild 9.

 

 

Bild 10.

 

Bild 11.

 

Bild 12. En annorlunda redigering med annan känsla.

 

1 svar på ”Rödhäll september 2021 del 1”

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.