Rödhäll september 2021 del 2

Efter en härlig morgon blev det dags för frukost. Vädret var soligt och blåsigt. Inte idealiskt fotoväder, men jag trivdes bra. Jag gjorde några promenader i närområdet och fotograferade. Några bilder ser ni nedan. Trots blåsten blev det dimmigt vid klockan 14:00. Någon timme senare började det att regna lätt. Dimman och regnet gjorde att sikten försvann helt och det fanns inget att fotografera. Det blev en relativt tidig kväll. Regnet fortsatte hela natten och förmiddag. Efter frukost packade jag ihop och åkte hem.

Jag hade 2 härliga dygn och lärde mig en del inför kommande turer. Det kommer bli fler tältäventyr framöver.

Gott Nytt År till Er alla!

 

Bild 1.

 

Bild 2.

 

Bild 3.

 

Bild 4.

 

Bild 5.

 

Bild 6.

 

Bild 7.

 

Bild 8.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.