Boken ”Skogstokig – En personlig betraktelse i ord och bild.”

Det har tagit drygt 3 år att fotografera och skriva boken Skogstokig – En personlig betraktelse i ord och bild.

Det har varit en resa som har varit både intressant och givande på många sätt. Jag har ju fått möjlighet att tillbringa mycket tid i min älskade skog. Till största delen har det varit mycket givande, även om jag måste erkänna att det under korta stunder känns lite tungt.  Det har varit givande att ha ett mål att sträva efter. Den fantastiska respons jag redan fått, innan boken är tryckt, har gjort mig riktigt glad.

Jag hoppas att ord och bild skall beröra mina läsare. Jag försöker att förmedla många känslor. De signaler jag fått från de som på olika sätt varit inblandade i färdigställandet av boken, visar att jag berör både med min text och med mina bilder. Ord och bild samverkar till att öka känslan.

Ett litet citat från Patriks Larssons förord till boken:

” Att ha fått följa Kenneths arbete med boken har varit mycket givande och intressant och jag blir stolt över att se slutresultatet. Den här boken är Kenneths och skulle inte kunna göras av någon annan. En personlig betraktelse och en berättelse vi kan lära mycket av, kanske speciellt som föräldrar. ”

 

Ni kan beställa Ert exemplar här: https://www.naturibild.se/skogstokig-bokbestallning/

Tack för visat intresse,  hälsar Skogstoken!

Bild 1.

 

Bild 2.

 

Bild 3.

 

 Bild 4.

 

Bild 5.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.