Muddus NP 2022-09 del 3

I de 2 tidigare bloggarna om min vandring i Muddus NP i september 2022 har jag visat dokumentära bilder. I denna blogg vill jag visa lite bilder där jag skapat en annat uttryck och känsla. När jag skapat bilderna i denna blogg har jag använt mig av olika tekniker som dubbelexponering i kameran och ICM (medvetet rört kameran under exponeringen) o.s.v..

Ibland tycker jag dessa bilder är mer spännande, då de ställer fler frågor till betraktarna. Jag vill att bilderna ska förmedla olika känslor till betraktarna, samtidigt som jag hoppas att min kärlek till naturen i Muddus NP förmedlas och upplevs.

Bild 1. Höstfärger vid övre Muddusfallet.

 

Bild 2. Stämning i skogen.

 

Bild 3. Höstfärger i skogen.

 

Bild 4. Skogsbrand?

 

Bild 5.  Myren 1.

 

Bild 6. Myren 2.

 

Bild 7. Nedre fallet.

 

Bild 8. Älven.

 

Bild 9. Höst i Muddus NP.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.