Ängskär juli 2020.

En eftermiddag i början av juli hade vi växlande väder med häftiga regnskurar blandat med sol. Ja g bestämde mig att åka upp till Ängskär för att skapa lite bilder. Resultatet ses nedan. Dessa bilder blir de första på naturibild.se där jag visar min kärlek till fotokonst. jag har under många år identifierat mig som naturfotograf och då försökt identifiera mig med alla de regler som finns i den världen. Nu det senaste året har jag mer och mer sysslat med fotokonst, där bilden är det viktigaste, inte vilken teknik jag använt. Det har gjort att jag har fått utlopp för min kreativitet på ett helt annat sätt. Det är underbart. Det är jag som bestämmer om jag tycker bilden är bra eller inte.

Det innebär dock inte att jag har slutat att fotografera på traditionellt sätt, tvärtom produktiviteten och glädjen i mitt traditionella fotograferande har ökat.

Hoppas att du också kan njuta av dessa bilder och att du släpper fram din kreativitet.

Bild 1.

 

 

 

 

 

 

Bild 2.

 

Bild 3.

 

 

Bild 4.

 

Bild 5.

Bild 6.

2 svar på ”Ängskär juli 2020.”

  1. Hej Kenneth.
    Spännande bilder som åtminstone jag får en starkare känsla för efter att ha läst din text. Gillar generellt dina bilder. Lite murriga, mångtydiga och kreativa. Spännande!

  2. Stort TACK! Det finns även lite annan bakgrund som jag inte tar upp i inlägget. Bland annat har min fars behandling i min barndom format mig. Det har har jag blivit varse först det senaste året. Han avled i november 2019.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.