Laponia 2006 del 2

Jag antydde för några veckor sedan att det skulle komma en del 2 av bilder från min första fotoresa för 8 år sedan. Under den här veckan han vi med en massa äventyr. Vi upplevde hur det är att vistas utomhus i -30 grader, åka renrajd och att åka hundspann. Vi hade fantastiska lokala guider som servade oss, vilket gjorde att vi mådde som prinsessor och prinsar. Skall man leta upp en restaurang med bättre middagar får man söka en hel del. Lägger man då till att den mat vi åt tillagades fältmässigt i en lappkåta full med fotografer. En oförglömlig upplevelse.

OBS Det kan finnas bilder i denna blog som är hårt beskurna!

 Hundspann på is.

Snörök.

Ren, ett av våra dragdjur.

Stämningsbild med ren.

På väg tillbaka till lägret.

1 svar på ”Laponia 2006 del 2”

  1. Jag har ju sett bilder från resan tidigare men jag upplever att bilderna är ännu bättre nu. Kan bero på beskuringen. Jättefina bilder och återigen gör ljuset mycket men även naturen gör sitt. Även djupet i bilderna är fina. Dröm att få göra en sådan resa.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.