Oxnö, söndagkväll

Efter att sett svenska skidlandslaget (herrar) ta guld i stafetten så började jag förbreda mig för att åka till Oxnö och fotografera några timmar. Fick en härlig kväll med rätt bra ljus (har upplevt bättre) och lite sköna vågor på havet. Gjorde några bilder. Tyvärr hade jag inte trådutlösaren med, så jag fick använda timern. Kändes bakvänt. Nu har jag testat det också.

Efter någon timme var det rejält mörkt så jag vandrade tillbaka till bilen för vidare transport hem till en god och värmande kopp kaffe.

Bild 1

Bild 2

Bild 3

Bild 4

Bild 5

2 svar på ”Oxnö, söndagkväll”

  1. Tack Eva. Det är spännande med ljus. Med moln och fukt behövs det inte så mycket solljus för att det skall bli intressant.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.