Laponia 2006 del 1

Det har nu gått åtta år sedan (februari 2006)  jag var på min första fotoresa. Det var med Staffan Widstrand till Laponia. Vi besökte Muddus nationalpark och Stora Sjöfallets nationalpark. Ett fantastiskt äventyr med renrajd och hundspan.

Jag satte mig ner för några dagar sedan och valde ut några av bilderna och bildbehandlade dem. Jag konstaterade då att mitt bildskapande har utvecklats. Det är jag tacksam för. Det hade varit tråkigt om alla de bilder jag tagit efter den resan inte hade inneburit att jag utvecklats. Jag kan också konstatera att kameratekniken har utvecklats. Bilderna är tagna med en Nikon D70 med 6 megapixlar. Samtidigt så får man ge beröm till Nikon, kameran fungerade perfekt i –32 grader.

OBS Jag har tillåtet mig att i vissa fall beskära bilderna för att jag skall kunna stå för dem idag.

 Stämning i skogen.

Lågland

Renlunch

Snöskor

Fjällandskap

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.