Falklandsöarna 2019-02 del 1.

 

Sedan mitt besök på Svalbard 2008 då jag fick uppleva ett antal isbjörnar, har jag önskat att få uppleva pingviner. Augusti 2017 bokade jag en resa till Falklandsöarna. Nu skulle jag få chansen att uppleva pingviner. Resan gick av stapeln i februari i år (2019). Efter en lång resa var i entligen på plats. Jag fick uppleva pingvinerna på riktigt. Vi levde ”tillsammans” med pingvinderna. När man kände för att gå ut och fotografera klädde man på sig vind- och vattentäta kläder och promenerade till dem. Som ni ser nedan finns det mer än pingviner att uppleva.

 

Bild 1.

 

Bild 2.

Bild 3.

Bild 4.

Bild 5.

Bild 6.

Bild 7.

Bild 8.

Bild 9.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.