Dalarna 2018-09

Sommaren 2018 bestämde jag att det skulle bli en fotovecka i Dalarna i september. Att jag skulle vara i Fulufjällets nationalpark en halvan av veckan blev bestämt rätt tidigt. Jag ville återuppleva den fina naturen jag upplevde under en fotoworkshop september 2017 med Patrik Larsson som utmärkt ledare. Efter lite diskussioner med en kompis bestämde jag att första halvan skulle tillbringas vid Grövelsjön.
Förhoppningarna var höga när jag satte mig i bilen och styrde kosan upp till Dalarna med Grövelsjön som första anhalt. Efter några dagar åkte jag ner till Fulufjällsgården där jag bodde under vistelsen i Fulufjällets NP. Även där var allt bra.
Det enda som inte var bra var vädret. Det var nämligen klarblå himmel hela veckan. Undantaget var en kväll vid Fulufjället. Helt plötsligt kom en kallfront med spännande moln. Temperaturen föll flera grader på mycket kort tid. Som tur var hade jag förstärkningsplagg med mig i ryggsäcken, så jag kunde stanna och göra några exponering.
Det var ett annat väder än det trevliga vi hade ht 2017. Då hade vi underbar dimma och hög fuktighet alla morgnar och även bra fotoväder på kvällarna.

 

Bild 1.

 

Bild 2.

 

Bild 3.

 

Bild 4.

 

Bild 5.

 

Bild 6.

 

Bild 7.

 

Bild 8.

 

Bild 9.

 

Bild 10.

 

Bild 11.

 

Bild 12.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.