En natt i fotogömslet del 2

Under den mörka delen av natten, då det dessutom var mycket markdimma till och från, var det svårt att se. Vid ett tillfälle såg jag en skugga i halvsnabb takt korsa ängen. Troligtvis var det ett rådjur. Vid ett annat tillfälle såg jag en skugga framför en buske vid diket. tankarna gick, är det ett djur eller är det en mörk tuva som jag inte kommer ihåg.

I bland tyckte jag att det var en tuva och ibland ett djur som sakta rörde sig. Till sist kunde jag konstatera att skuggan sakta rörde sig över ängen. Det var alltså ett djur. Vad för djur vet jag inte.

Under soluppgången hade jag inte bara rådjur på spelplanen utan även en hare som bilderna nedan visar. Haren satt en bit bort när jag upptäckte den. Efter ett tag skuttade den precis framför gömslet.

Bild 1.

 

Bild 2.

Bild 3.

Bild 4.

Bild 5.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.