Nyanser av höst i Roslagen

Många människor är inte så förtjusta av hösten. Det är synd, då denna årstid erbjuder en massa många fantastiska upplevelser i både stort och mått. Vädret kan variera väldigt mycket från regn och rusk till soliga dagar med hög fin luft. Många förknippar hösten med mycket färg. Det man bör iaktta är att det är inte bara trädens löv som skiftar i vackra färger, utan vänder man blicken nedåt så ser man att även mindre växter skiftar i många vackra färger.

Med denna bildserie vill jag visa en kavalkad av färger.

OBS Bilderna är fotograferade i mycket svagt ljus och med handhållen kamera. Där av vissa tekniska brister i bilderna. D.S.

 

Bild 1.

Bild 2.

Bild 3.

Bild 4.

Bild 5.

Bild 6.

Bild 7.

Bild 8.

Bild 9.

2 svar på ”Nyanser av höst i Roslagen”

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.