Oväntat besök

I morse vid halv åtta, det vill säga ca en kvart innan solen skulle gå upp, satt jag i soffan och läste. Plötsligt ser jag något i ögonvrån som rör sig. Det är en räv som strosar runt på gräsmattan. Lugnt, utan att göra några häftiga rörelser som skulle skrämma räven, plockar jag fram min kamera.

Ser att räven lämnar gräsmattan i lugn takt. Jag bestämmer mig för att genskjuta den, för att få några bilder. Resultatet ser ni nedan.

OBS! Morgonen var riktigt gråmulen, vilket innebar att ljuset var obefintligt. Därav fick jag utnyttja ISO 6400, vilket innebär en hel del brus. Bilderna är obeskurna tagen med en brännvid på 420mm och är obeskurna.

Bild 1.

Bild 2.

Bild 3.

Bild 4.

Bild 5.

Bild 6.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.