Augustimorgon i kajaken

Vaknar och tittar på klockan. Tre minuter i fyra. Med andra ord ringer strax väckarklockan. När den ringer är det bara att stiga upp och göra sig i ordning. Jag skall sitta i kajaken strax efter klockan fem.

På vägen ner till sjösättningsplatsen konstaterar jag att det finns en del dis och dimbankar. Kanon! Det kommer att öka chansen till att få några härliga bilder. Ca fem minuter över fem sitter jag i kajaken. En observation är att det är riktigt lågt vatten.

Jag börjar med att paddla österut för att möta solen. Samtidigt som solen går upp, börjar det blåsa lite. Detta innebär att disbankarna skingras. Det blir några bilder innan solen kommit så högt att ljuset blir för intensivt.

Jag vänder då västerut och paddlar igenom Tuskökanalen (kanalen mellan Tuskö och Tvärnö).

Cirka klockan nio är jag tillbaka vid utgångspunkten. Jag är nöjd efter en härlig paddeltur tidigt denna morgon. Min första riktiga morgontur i kajaken.

OBS Alla bilder fotograferade från kajaken!

Bild 1.

Bild 2.

Bild 3.

Bild 4.

Bild 5.

Bild 6.

Bild 7.

Bild 8.

Bild 9.

Bild 10.

Bild 11.

Bild 12.

Bild 13.

Bild 14.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.