Ljuset, fotografens bästa vän!

För några veckor sedan när vi var nere i Skåne senast, så var jag nere vid Ringsjön en tidig lördagsmorgon. Fotograferade fasantupp på väg ner. Morgonen var till och från dimmig och det var mycket moln på himmeln. Icke fotografer hade kanske tänkt varför var jag så dum och lämnade den sköna sängen innan klockan 4.

Jag var dock mycket nöjd med att jag gått upp tidigt just denna morgon. Detta då jag såg potential till att det skulle kunna hända spännande saker med ljuset. Jag hade rätt. Ni ser det i bilderna nedan. Det är mindre än 10 minuter mellan de 2 första bilderna och de övriga. Det varma oranga ljuset varade e några få minuter. Men det räckte för att jag skulle få en fantastisk upplevelse och därmed betalt för ansträngningen att gå upp tidigt.

Bild 1.

Bild 2.

Bild 3.

Bild 4.

Bild 5.

Bild 6.

Bild 7.

Bild 8.

Bild 9.

Bild 10.

Bild 11.

1 svar på ”Ljuset, fotografens bästa vän!”

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.