Skånebilder i svart/vit

Svart/vita bilder är ett sätt att gå tillbaka till fotografins ursprung. Under många år var svartvita bilder enda valet. De första filmer jag fotograferade med var svart/vita. Då för 61 år sedan fanns färgfilm, men det var dyrare att fotograferai färg. Så det fick bli svart/vit.

De senaste åren har jag blivit mer och mer intresserad av svartvita bilder. Jag har dock kännt att jag har haft svårt att uttrycka mig med svartvit, vilket inneburit att det har varit en uppförsbacke. Nu har jag ägnat en hel del tid åt svart/vit och nu känner jag att jag börjat hitta dit jag vill. Förhopningsvis kan det bli något riktigt bra om jag fortsätter att arbeta med det. Nedan  bilder fotograferade nere i Skåne.

 

Bild 1.

 

Bild 2.

 

Bild 3.

 

Bild 4.

 

Bild 5.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.