Vårkänning i Roslagen

 

 

Jag tillbringade några sköna dagar i Roslagen i förra veckan. Vädret var lite skiftande, men jag fick en härlig känsla av att våren är på gång. Att kunna vistas ute i skogen 2 – 3 timmar i sträck utan att uppleva kyla det allra minsta är hur skönt som helst. Det kändes till och med lite tungt att lämna Yttersby på fredagsförmiddagen, detta trots att vi skulle åka till Västerås på eftermiddagen för att vara med på tidskriften Camera Naturas Naturfotodag. Denna dag fick vi uppleva 6 stycken bildföreläsningar av hög kvalité.

 

 Bild 1. Spegling


Bild 2. För mig okänd ”djurart”.


Bild 3. Sten.

 

Bild 4.

 

Bild 5. Tibast, en länk mellan vinter och vår.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.