Ben Nevis, skottland

I går, torsdagkväll, genomförde jag den andra planerade bildvisningen av mina Skottlandsbilder. Det var mycket trevligt och gensvaret både under bildvisningarna och dagarna efter var mycket positivt.

Denna typ av aktivitet ger mig massor av energi och glädje.

Bilderna nedan är tagna från Ben Nevis sluttning. Vi gjorde en klättring där under en av dagarna. Dagen blev tyvärr lite för dramatisk för ett par av deltagarna i gruppen. Jag hade turen att få uppleva en fantastisk dag. Klättrade i min takt och stannade med jämna mellanrum och insöp atmosfären och fotograferade.

Ben Nevis är Brittiska öarnas högsta berg, 1344meter.

Bild 1.

Bild 2.

Bild 3.

Bild 4.

Bild 5.

Bild 6.

Bild 7.

Bild 8.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.