Fårö och Gotland del 1

Söndagsmorgon på Fårö.

Det är första morgonen på Fårö. Jag stiger upp klockan fem och går ner till stranden för att fotografera kustlanskap i soluppgången. Solen skall gå upp lite drygt 1 timme senare. När jag kommer fram så är det blandning av blå timmen ljus och ett varmt ljus. Tiden går och ljuset blir varmare. Det är näst intill vindstilla och inga vågor på vattnet. Ju närmare klockslaget för solens uppgång ju mer moln dyker upp i öster. Samtidigt drar lite dis/dimma in. När klockan slår ”soluppgång” täcker en molnbank effektivt området där solen gick upp.

Bild 1.

 

Bild 2.

 

Bild 3.

 

Bild 4.

 

Bild 5.

 

Bild 6.

2 svar på ”Fårö och Gotland del 1”

  1. Tack Eva. Ja det var riktigt skönt. Jag och naturen klockan fem på morgonen och ett par timmar framåt.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.