Tranor vid Pulken

Söndag 16 mars besökte vi Pulken vid Yngsjö (Skåne) för att uppleva och fotografera tranorna som rastade för att äta. Uppskattningsvis så var där ett par hundra tranor. Allt var lugnt tranorna åt utlagd mat. Få inflygningar skedde. Däremot hoppade några tranor då och då, så att det var lite aktion ibland.

 

Det har tagit tid att bli färdig att publicera dessa bilder. Detta beror på att jag haft mycket att göra på kvällarna. Det beror också på att jag har ”sorg”. Har tidigare berättat att jag har min älskade kamera på service.  I förra veckan fick jag besked om att jag kommer att få tillbaka en trasig kamera. Teknikern upptäckte när kameran öppnades för fokus kontroll/justering att magnesiumchassiet var skadat på 2 ställen. Detta utan att det syns på utsidan eller att jag är medveten om att kameran har varit utsatt för något slag.

Bild 1.

Bild 2

Bild 3.

Bild 4.

Bild 5.

Bild 6.

Bild 7, svanladning

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.