Island

I juni 2010 gjorde jag en rundresa på Island. Ett land som med en natur som gjorde stort intryck. Jag känner starkt för att återvända och då främst ägna mig att studera ett mindre antal platser noga med kameran. Det är många fotografer som har varit där, men eftersom ön har så många fantastiska platser så är jag övertygad om att det finns utrymme för att skapa unika bilder.

Som sagt Island är en speciell plats på samma sätt som denna dag (15/8) är en speciell dag för mig.

 

Landskap med varierande färgskala.


Varma källor.


Ännu mera varma källor.


Undebar färgskala.


Ravin.


Gammal is.


Dygnets sista minuter.


Ett av landets många vattenfall.

1 svar på ”Island”

  1. Fantastiska bilder, dit skulle jag också vilja åka. 15/8 är en speciell dag för oss syskon. Har tänkt mycket idag.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.