Oxnö en lördagsmorgon

Efter en tung arbetsvecka med massor av motgångar så kollade jag in väderprognoserna i går kväll. De visade att lördagsmorgonen skulle erbjuda en morgon blandad med sol och moln. Med andra ord en perfekt morgon för fotografering. Bestämde mig för att låta klockradion väcka mig som på vardagarna d.v.s. en stund innan sex. Så blev det. Jag gick upp startade den preparerade kaffebryggaren innan jag gjorde mig iordning. Lite över sex satt jag i bilen. Hade hunnit köra speciellt långt innan vindrutetorkarna började vispa mer och mer. Tankar om fortsatta motgångar kom som ett brev på posten. Jag bestämde mig dock för att fortsätta färden och försöka göra det bästa av läget.

När jag pakerade bilen så hade regnet upphört. Jag fick en morgon med några timmars fotograferande. Det var en mulen och fuktig morgon, men jag fick frisk luft och jag fick utmana mig själv och verkligen leta efter intressant ljus. När jag kom hem ca fem timmar senare så kände jag mig rätt nöjd att jag fullföljde planen och inte vände hem. Det blev några bilder också och nedan får ni ta del av några av dem.

 
Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.