Oxnö en junikväll

I onsdagskväll var jag på ett nytt ställe vid Oxnö (Gålö) och fotograferade. Förutom att lära känna ett nytt ställe, så ville jag testa mitt nya kamerahus, ett Nikon D800E. Jag hittade ett nytt spännande område att fotografera. Jag kommer att åka dit fler gånger. Med stor sannolikhet så kommer jag att visa nya bilder därifrån längre fram.

Om den nya kameran gjorde att jag gjorde bättre bilder får ni avgöra. Här kommer i alla fall några bilder.

 
2 svar på ”Oxnö en junikväll”

  1. Fina bilder, vilken fin skärpa och fina färger, blir lite avis, både på kameran och att du har så många smultronställe att fota.

  2. Tack!
    Jag jag börjar skaffa mig en smling platser som jag kan åka till och fotografera. Att besöka en plats flera gånger för att fotografera är dessutom utvecklande. Man måste nästan ”bo in sig” i ett område för att hitta de riktigt bra nbilderna. Ja det skall nog gå att göra bra bilder med den nya kameran.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.