Jubileum!

I veckan firade NATURIBILD 1 års jubileum. Av antalet besök att döma så finns ni där ute på olika platser i landet som gillar att då och då titta in på mina bilder. Det känns roligt att få den uppskattningen.

Jag firar jubileumet med att visa ännu några bilder från min Lofotenresa. Denna gång något annorlunda mot de jag visat därifrån tidigare. Detta är mönster på sandstranden som bildats när tidvattnet dragit sig tillbaka. På en strand vi besökte hjälpte även ett stilla flöde från bergssidan på andra sidan vägen till med att göra mönstren ännu mer skiftande. Jag har ett större antal bilder på dessa mönster som jag hoppas få tid och möjlighet att göra lite extra med.

Jag hoppas att ni följer med nu när jag startat resan mot 2 årsjubileumet.

Ha det fortsatt bra!

 
Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.