En kväll vid Sandemar

Onsdagskväll den 11/5 åkte jag till Sandemars naturreservat Stockholms södra inre skärgård. Reservatet är känt både för sina fåglar och blommor. Denna kväll ägnade jag mig främst åt blommorna. Efter en kort promenad från parkeringen så kommer jag till fältet där kungsliljorna brukar vara rikligga. Fältet ståtade med röda och vita klockor. Det var bara att lägga sig ned och fotografera och njuta av prakten. Utbytte även några tankar med en annan fotograf som stannade till och gjorde några bilder på liljorna, samt även mig där jag låg och fotade.

Efter en stund så fortsatte jag ut till hagen där bland annat Adam & Eva, styvmorsviol, gullviva växer. Där tillbringade jag ett par timmar med att göra bilder på dessa underbara blommor. Jag tog en paus och satte mig på en sten och beskådade den underbara skönhet som naturen ger oss. Sitta mitt ibland dessa färgrika blommor och att även se och höra ett par sångsvanar som hade olika åsikt om något var underbart. Trots detta så kunde jag inte låta bli att en stund tänka och reflektera på mina arbetskollegor som dessa dagar inte mår lika bra som jag gör. Sköt om Er och försök se möjligheterna som förändringen kan bli resultatet. Efter moln kommer sol.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.