Hej och välkommen till Natur I Bild!

Jag heter Kenneth Meijer och mitt stora fritidsintresse är natur- och landskapsfoto. För mig finns få saker som är mer avkopplande än att plocka fram en kamera och ge sig ut i naturen. Precis som jag fotograferar olika naturmotiv, så gillar jag olika typer av natur. Till favoriterna hör gammelskog och vattendrag.

På vardagarna sysslar jag annars med IT, har varit i IT- och telekombranschen i många år.

Jag fotograferar oftast nära natur, även om det händer att jag gör resor för att fotografera på främmande platser. Jag har fördelen att jag har tre stycken ”hemma”. Stockholmstrakten där jag bor till vardags, samt Skåne och Norra Roslagen där jag har fritidshus. Ni som kommer att följa bloggen kommer att få läsa om och se bilder från dessa tre platser.

I detta första korta blogginlägg så kommer jag att visa en bild från varje plats.

Liten bäck på Linderödsåsen, Skåne

 

Blåsippa fotograferad vid Sandemar, Södermanland

Gukusko från Norra Roslagen

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.