Island dag 2.

Dag 2 började med massivt regn och hård blåst. Vi åkte upp till sydvästra höglandet för att fotografera vid en liten sjö. Efter ca en timmes fotografering var de flesta nöjda med att klättra in i bilen, i värmen och med möjlighet att torka upp och torka utrustingen.

Väderprognoser undersöktes noga av reseledningen och det konstaterades att vädret skulle vara bäst på sydkusten. Programmet planerades om och det visade sig når vi kom ner till sydkusten så var där mycket bättre väder. Vi besökte ett antal vattenfall och en utsiktstopp i närheten av svarta stranden.

 Bild 1.

 

Bild 2.

 

Bild 3.

 

Bild 4.


 

Bild 5.

 

Bild 6.

 

Bild 7.

 

Bild 8.

 

Bild 9.

 

Bild 10.

 

Bild 11.

 

Bild 12.

 

Bild 13.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.