Fem år med tjädern

För ett par veckor sedan var vi uppe i Roslagen. Det var ett fullspäckat program. Bland annat stod det att besöka tjäderuppen. Jag lyckades hitta honom och det blev några bilder. Det är femte året i rad som jag träffat honom och fotograferat honom. Han var minst sagt i sitt esse.  Han ville hela tiden komma i närkamp med mig. Detta innebar att jag fick retirera och till slut dra mig tillbaka.

Det blir lite fler bilder denna gång. Jag vet ju inte om det blir fler gånger. Jag kollade upp i helgen hur gammal en tjäder blir och svaret jag lyckades få fram var maximalt 10 år. Denna uppgift fans på Jägarförbundets webplats.

Bild 1.

Bild 2.

Bild 3.

Bild 4.

Bild 5.

Bild 6.

Bild 7.

Bild 8.

Bild 9.

Bild 10.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.