Novemberdag på Söderön

November förknippas av många med mörker, regn och rusk. Men om solen tittar fram i november så kan vi få underbara dagar med fint fotograferingsljus. Med fint fotograferingsljus menar jag ett varmt ljus, samt att solen står lågt så att skuggorna inte blir så mörka.

Med denna blogg vill jag önska alla som följer vad jag sysslar med i fotoväg en God Jul och ett Gott Nytt År (när den tiden kommer). Jag har en del fotoprojekt under planering för 2014 och hoppas att kunna presentera några spännande bloggar med intressanta bilder under 2014.

Till er som inte följer mig på Facebook vill jag informera er om att jag skrivit en kort artikel om Varangerresan som finns publicerad på www.naturfotomagasinet.se med både text och bilder.

Hungriga blåmesar

Falurödfärg

 

Speglingar i fönster

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.