Varanger 4

En av kvällarna så såg det lite lovande ut som att vi skulle få möjlighet att fotografera norrsken. Det var halvmulet när vi hade ätit middag. Vi bestämde oss för att göra oss i ordning och åka upp på fjället och förhoppningsvis få fotografera norrsken.

På vägen upp så såg det inte så lovande ut. Vindrutetorkarna svepte över vindrutan med rätt hög frenesi. Vi parkerade vid en liten fjällsjö. Efter en kort stund upphörde regnet. Efter ytterligare en stund så fick vi uppleva norrsken och möjlighet att fotografera.

Skickar även med en bild med höstfärger. Man kan skildra hösten på många sätt.

Ha en fortsatt bra dag!

 Bild 1

Bild 2.

Bild 3.

Bild 4 Höstfärger

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.