Lördagsmorgon i skärgården

I mitt förra blogginlägg så beskrev jag en underbar morgon vid Bornsjön. I fredagskväll bestämde jag mig för att jag ville uppleva ännu en sådan morgon. Sagt och gjort. Väckarklockan ställdes in på väckning kvart i sex. Klockan ringde och efter en snabb frukost så satt jag i bilen på väg ut till Oxnö i Stockholms södra skärgård. Ni har haft möjlighet att se några bilder därifrån i ett tidigare inlägg.

Morgonen var underbar. Klarblå himmel och en del vind. Den klarblå himlen bidrog till ett blått ljus innan det var dags för solen att göra entré. Kameran har överdrivet den blå färgen en del, men jag har valt att inte korrigera det. Den blå färgen ger en viss stämning i bilderna. Bilderna i detta inlägg är tagna innan solens uppgång. I ett kommande inlägg så kommer jag att visa bilder efter det att solen gått upp.

 
Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.